Lomaa!

Ensimmäinen lomaviikko alkaa olla lopuillaan. Viikko tuli vietettyä rauhanlahdessa sopeutumisvalmennuksessa pojan takia, hänellä kun on lieviä oppimisvaikeuksia. Viikko vierähti nopeasti ja oli ihan mielenkiintoinen, vaikkakin piti sisällään luentoja aamusta iltaan saakka. Lapsilla oli ollut onneksi mukavaa touhuilua omien hoitajien kanssa. Tulipahan ainakin uitua melkein joka ilta, iho ei ole palautunut vieläkään ennalleen. :)

Viikko sitten perjantaina katosi Pielavedellä keski-ikäinen mies. Itse asiassa meikäläisen yläasteen luokkakaveri, joka tuli ilmi minulle vasta nyt myöhemmin. Olimme etsimässä kyseistä miestä myös pelastuslaitoksen puolesta veneellä katoamispaikan ympäristöstä, joka oli siis saari. Veimme veneellä poliisin koirineen saareen jossa hänet oli viimeksi nähty mutta etsinnässä ei tullut tulosta. No poliisitakaisin mantereen puolelle ja saimme uuden käskyn mennä haravoimaan veneellä lähisaarien ja mantereen rantoja. Kyseessä on siis aina poliisijohtoinen tehtävä kun kyse on etsinnästä. No siinä ajeltiin pitkin kapeita salmia ja kivisiä saaren rantoja mutta mitään ei löytynyt. Omaisten kannalta on aina ikävää kun kadonnutta ei löydetä heti, epätietoisuus jää silloin vaivaamaan pitkäksi aikaa. Toivotaan että löytyy pian.

Venekeikkoja on tänä kesänä ollut jo useita, ehkä enemmän kuin koskaan. Äkkiä laskettua niitä on ollut jo 6kpl, mikä on 4 enemmän kuin normaalisti. Yleensä niitä on yksi tai kaksi kesässään. Ainut huono puoli venekeikoissa on ollut mikä on tullut nyt ilmi on huonot valot, ei tahdo nähdä kunnolla jos varsinkin keli on huono, niinkuin se yleensä on kun sillä tarvii lähteä. Mutta täytyy yrittää ronkua niitä lisävaloja siihen, vaikkakin tietää että kun rahasta on pula niin tiukassa on.

Paloasemarintamalta kuuluu sen verran uutta että tämän kuun viimeinen päivä on palaveri siitä mitä sille pitäisi tehdä. Sieltä kun löytyi kosteutta ja muitakin puutteita mitä pitäisi korjata pikaisesti. Jännityksellä odotan mikä on kunnan, pelastuslaitoksen ja työterveyden lausunnot kyseisestä asemasta ja sen tulevaisuudesta. Vieläkö siellä työskennellään ensivuoden alustavai mistä meikäläinen itsensä löytää. No aika ja raha näyttää. 

Mutta eipä siinä, ensiviikko olisi vielä lomaa ja siitä on otettava  kaikki irti ennen töihin paluuta. Työtkun tietää yleensä näin loppuvuodesta kaikennäköistä ylimääräistä ja lisätyötä.

Mutta nautitaan nyt syksyn upeista päivistä ja ollaan paljon ulkona!
Heijastinpäivä meni jo mutta muistetaan silti laittaa se näkyville!

Kommentit