Lentopalloa!

Se taitaa olla varma syksyn merkki, kun harrastukset alkavat kesätauon jälkeen! Tänään alkoi lentopallo, jota tuli käytyä hakkaamassa parituntinen. Ihan mukavalta tuntui taas kesätauon jälkeen. Pienessä flunssassa kun pelaa, niin hiki tulee helpommin ja kunto loppuu aiemmin kuin normaalisti. :) Mutta siitä se taas lähtee kun alkuun pääsee. Tiistaina alkaisi myös paloharjoitukset. Saas nähdä onko porukka harventunut kesä jäljiltä vai pysynyt samana. No ainakin pari uutta kaveria ollaan saatu värvättyä kesän aikana, että ainakin parilla on porukka lisääntyny jos kaikki muut on pysyny mukana. 
Torstaina olisi sitten iso harjoitus tiedossa! Yhteistoiminta harjoitus, jossa on mukana kolme paloasemaa, puolustusvoimat ja ehkä myös sairaankuljetus. Testataan yhteisiä resursseja ja viestiyhteyksiä. Viestiliikennehän se on mikä mättää melkein jokaisessa keikassa, ei vaan tahdo löytyä oikeita kanavia ja oikeita henkilöitä. Sittenhän tuo nähdään kuinka käy.
Pitäisi alkaa suunnittelemaan sitä syksyn harjoitussuunnitelmaa, alustava suunnitelma on kyllä tehty, mutta pitää laittaa se vielä lopulliseen asuun, eli päivät ja aiheet kohdilleen. 

Nyt kun jäniksenmetsästyskin on alkanut, niin muistakaapa metsämiehet sammutella ne nuotiot kunnolla! Ei riitä että nuotioon kaataa vettä päälle, vaan sitä on myös möyhittävä syvemmältä ja kasteltava läpikotaisin! Toivoo nimimerkillä, eräänkin nuotionpohjan sammuttanut! 

Kommentit