Syksy saapuu!

Nyt olisi lomat pidetty tältä kesältä! Vielä niitä jää varastoon odottamaan sopivaa hetkeä.
Tulipahan käytyä siellä Tallinnassa ja hyvä reissu olikin. Vanha kaupunki on hieno ja täynnä kauniita vanhoja rakennuksia. Käytiin kahvilla jossakin linnan muurille rakennetussa kahvilassa, jonne piti kiivetä kapeita jyrkkiä portaita ylös. Hieno paikka ja hyvät näkymät. Yöpyminen tapahtui legendaarisessa Viru hotellissa. Siellä meillä oli vaimon kanssa hieno sviitti. Näkymä merelle ja vanhaan kaupunkiin päin ja ihan ylimmissä kerroksissa. Mahtavaa oli käydä myös syömässä Scotland Yard ravintolassa. Siellä tarjoilijat ovat pukeutuneet poliisin univormuun ja vyötäröllä roikkuu kuinkas muuten käsiraudat. Että ei tehnyt mieli alkaa ryppyillä siellä. :) Vessakäynti vasta elämys oli, sai istua sähkötuolissa. No elävänä sieltä kuitenkin selvittiin ja ruoka oli todella hyvää, voin lämpimästi suositella kaikille.
Mitäs sitten työrintamalta, no eipä oikein muuta mullistavaa, kuin että tuhopolttaja on jäänyt todennäköisesti kiinni. Ainakin maastopalot ovat loppuneet ja ennenkaikkea ne energiapuukasojen palot.
Huomenna sitten pitäisi taas aamulla kammeta ylös ajoissa ja lähtee töihin. Siellä saattaa olla jonkinlainen pino papereita odottamassa itseään, samoin kuin sähköpostin kanssa. Noo, eipä siinä, otetaan lunkisti ja juodaan aamukahveet ensin rauhassa. :)
Niin, onhan sitä jotain uutta tapahtunut työrintamalla, keitele on saanut uuden hienon tarkastusauton! Me ei sitä varmaan saada hamassa tulevaisuudessakaan. Noo me pärjätään vanhalla sprintterimersulla vielä pitkään, eihän siinä tehoja enää ole, eikä se kiihdy mihinkään mutta hyvä se silti on. Vie varmasti perille. Se on vähän samanlainen kuin vanha rättisitikka, auto kiihtyy alamäessä ja kuski ylämäessä! :)
Meiltä lähtee kohta kuulemma skodakin pois, vievät sen takaisin Suonenjoelle. Sen jälkeen ei ole tarkastusautoa ollenkaan. Mutta onhan meillä se sprintteri mersu, sehän kelpaa vaikka mihin ajoon.

Mutta tässäpä tällä kertaa enimmät!
Hyvää syksyä kaikille ja muistetaanpa olla varovaisia siellä liikenteessä, koulut ovat alkaneet ja pienet koululaiset liikuskelevat liikenteen seassa! JA SUOJATIEN KOHDALLA MUISTETAAN PYSÄHTYÄ!

Kommentit