Tuhopolttaja!

No niin, ulkona sataa ja tuivertaa että joutaa taas sisätiloissa nyhjäämään ja vaikka kirjoittelemaan tännekkin! Helteet taitaa olla ohitse tältä kesältä, en ainakaan usko että tulee samanmoisia kuin alkukesästä. Mutta elokuussa sitten taas paistaa kunnolla, kun mulla on loma silloin. :)
Keikkarintamalla on taas hiljaista, alku kesä olikin yhtä keikoilla ravaamista, kun maastopalot työllistivät meitä urakalla. Kiitos niistäkin menetetyistä yöunista ja hellepäivistä, jotka saimme miesten kanssa viettää ulkona kuumissa paloasuissa, kuuluu tuhopolttajalle! Täällä kun riehui tuhopolttaja, joka sytytteli energiapuukasoja tuleen tienvarsilla. Alkuihmettelystä päästyämme, osasimme jo odottaa päivää ja kello aikaa milloin seuraava hälytys tulee ja ne arvaukset piti aika lailla paikkansa. Ainoastaan suunta ja paikka tuli aina yllätyksenä enää. Nyt sitten on nekin loppuneet, lienee sateella jotakin osuutta asiaan, Toisaalta pitäähän sen sytyttelijänkin joskus kesälomaa pitää, että jatkoa odotellessa. Niin, ei se ole vielä kiinni jäänyt, ikävä kyllä. Jotenkin tuntuu siltä että elokuussa kuulemme vielä siitä sytyttelijästä lisää. No toivotaan ettei.
Meille sopi oikein hyvin tämä hiljainen hetki keikoissa nyt, koska paloasemalla alkoi pieni pintaremontti. Ensin vahvistettiin nosto-ovien tukipilareita ja nyt on meneillään kalustohallin lattian pinnoitus. Tulee hyvä lattia, jolla kelpaa pitää harjoituksia, testejä ja pelata tietysti sulkapalloa. Siihen kun maalattiin uudet sulkiskentän rajat. Nyt vois sillä lattialla pelata vaikka sählyä entiseen malliin, taitaa vaan olla pelimiehet jo eläkkeellä jotka silloin muinoin siinä pelaili. Taisi kuulemma olla enemmänkin poikittaismaila peliä kuin sählyä se peli, että hyvä ettei enää pelatakkaan, niin pysyy miehet rivissä terveenä. :)

Tuli sitä viimeviikonloppuna pelattua katusählyä satamassa. Pelattiin palokunnan joukkueella ja napattiin pronssia. Että hyvin meni, vahvistuksia oli saapunut meidän joukkueeseen Lahdesta asti. Joukkueessamme pelasi myös nainen, joka oli joukkueen paras pelaaja. Vähän on kyllä vaikea tunnustaa sitä. :)
Mutta kohti uusia seikkailuja mennään ja niitä odotellessa, se on moro!

Kommentit