Lentopalloa ja keilausta!

Niin se aika vaan vierähtää äkkiä! Päivät mennä viilettää niin kovaa kyytiä, ettei perässä meinaa pysyä. Eihän tuosta ole kauaa kun vielä lunta luotiin urakalla pois pihoilta ja nyt ne on sulaneet lähes kaikki pois.
Mutta hyvä vaan, joutaakin sulaa ja pääsee taas liikkumaan vapaammin pihalla ja luonnossa muutenkin. Vähän kyllä ihmetyttää, että mikä niille ihmisille on oikein tullut, kun en ole huomannut vielä yhtään koiran kakasta valittajaa lehdissä, enkä missään muuallakaan?? Eikö kyseiset kevään varmat luontoäänet ole vielä silmiään aukaissut vai eivätkö ole vielä "pesistään" ulkomaailmaan lähteneet? Tiedä häntä, mutta niitä koiranjätöksiä kyllä löytyy joka polulta ja penkalta, ainakin mitä itse olen huomannut. Pakko vähän huomata kun tuolla lenkillä menee, saattaa muuten kotona haista jotain ylimääräistä eteisessä.

Tuli käytyä pelailemassa lentopalloakin viikonloppuna. Iisalmessa oli nuorisoseurojen lentisturnaus, joka kesti kaksi päivää. Hyvin tuolla kävi, kun pois tultiin hopeamitalit kaulassa. Ihan mukavaa oli pelata tuollainen turnauskin taas pitkästä aikaa, edellisestä onkin aikaa jo jokunen vuosi. Mukava porukka ja hyvät ottelut, niin mikäs siinä pelatessa.
Kävin myös testaamassa Pielaveden uuden keilahallin, joka aukesi lauantaina. Se on hieno paikka ja siellä on ihan kuusi rataakin, että sopii porukkaa heittelemään yhtäaikaa. Sieltä saa niin olutta kuin pientä purtavaakin hampurilaisten muodossa ja mitä kaikkea nyt saakaan. Hyvä vaan että saatiin sellainenkin paikka tänne pienelle kylälle, onpahan uusi harrastusmahdollisuus muitten lisäksi. Toivotaan että käyttäjiä löytyy sen verran että pystyssä pysyy.

Kait tuota pitäisi nukkumaan lähteä että jaksaa aamulla kimmota virkeänä viemään lapsia hoitoon ja itsensä töihin. Keskiviikkona ja torstaina onkin normaalia aikaisempi herätys meillä, kun pittää lähtee Kuopioon korkeanpaikan kurssille. Siinä sitä on pitkää päivää, niin lapsille kuin meikäläisellekkin.

Mutta notta, pysykeehän poessa jiältä tästä etteenpäen, se ruppee olemaan aekalaella heikkoo jo paekotellen. Jos on pakottava tarve sinne ängetä, niin laettoo ies polo pipon jatkoks niin osataan onkia oekeelta kohalta ylös!

Toevoo, pyytää ja rukkoeloo, pielaveen paloaseman palomies!

Kommentit