Hyvää Pääsiäistä!

Linjoilla ollaan taas! Tuli tässä pieni paussi kirjoittelussa ihan ajanpuutteen vuoksi. Mutta yritän taas  kirjoitella vähän useammin jatkossa.
Pääsiäisen kelit ovat olleet todella mahtavat, aurinko on paistellut niin että vesi tippuu räystäistä. Hyvä on ollut ulkoilijan ulkona liikkua. Tänään meinasin jo grillin laittaa tulille, mutta en sitten viitsinyt, olisin vaan saanut itse syödä kaikki makkarat.

Työrintamalla ei ole paljoa mitään mullistavaa tapahtunut, suurinpiirtein entisillä kuvioilla mennään. Ainut mitä on tulossa, on se että saan kesämiehen kaveriksi asemalle. Ensikuun puolestavälistä elokuun loppuun saakka saan kesämiestä höykyttää ja kaikki kurjat hommat nakittaa. :) Noo, ei nyt sentään, hyvä se vaan on että on kaveri, niin ei tarvii tehä kaikkea itse ja ennen kaikkea pystyy tekemään kaikki mitä tarvitsee. Se tietysti merkitsee myös sitä että meikäläisen asemavastaavan homma jatkuu sinne elokuun loppuun asti. Sitten taas katsotaan tuleeko mestari takaisin vai mitä sitten tapahtuu.
Nyt pitäisi taas alkaa kuntoilemaan kunnolla kun on pääsiäinen ohitse, vähän haittasi hartiajumi tekemistä ja kuntoilua muutaman viikon. Kättä pakotti koko ajan ettei pystynyt mitään kunnolla tekemään.
Kunhan nuo lumet vähän enemmän sulaa, niin lenkkipolut taas kutsuvasti huutaa.

Hyvää pääsiäisen jatkoa kaikille!

Kommentit