AVI:n tarkastus paloasemalla!

Tänään kävi Aluehallintoviraston edustaja ja pelastuslaitoksen edustajat tekemässä tarkastuksen meidän paloasemaan. Siinä sitä aloiteltiin hienosti kahvipöydän ääressä kahvitellen ja yleisistä asioista puhuen. Sitten päästiin asiaan, ekaksi käytiin läpi varallaolojärjestelmä ja paljonko tulee varallaolotunteja kuukaudessa, meille kun tuli käsky että yli 150 tuntia ei saisi niitä tulla per lärvi. Noo, onhan niitä ylityksiä tullu ja tulee jatkossakin, vaikka kuinka yrittäisi vältellä, itse kullakin kun on omat menonsa ja vapaa-aikansa. Porukkaa kun ei ole paljoa niitä tekemään.
Sitten oli vuorossa rakennuksen tarkastus, kiertokävely aseman joka kolkassa ja puutteet ylös. Onneksi ei ollu paljon puutteita, mitä nyt koko asema menee uusiksi =) Sekin on kyllä edessä, mutta vasta joskus 2016 ehkä jotakin alkaa tapahtumaan. Sitä odotellessa. Siinä on vaan se ainut huonopuoli, että kun rakennetaan uutta ja puhutaan samaan aikaan säästöistä, niin uudesta asemasta tulee vääjäämättä liian pieni. Kunpa meitä työntekijöitäkin kuunneltaisiin joskus ja otettaisiin meidän mielipiteet huomioon.
Mutta se täytyy sanoa, että onneksi ei ole mitään home ongelmia vielä ilmaantunut tai sitten en ole niitä huomannut, muuten vaan päässä heittää =)
Kai tuo pitänee lähtee kotia kohti että pääsee taas illalla takas harjoituksia pitämään.


Kommentit