Viimeisen päivän turinoita!

No niin, taas rupeaa viikko kääntymään loppupuolelle ja viikonloppu odottelee jo tuloaan. Tammikuukin kääntyy helmikuuksi ja niitä hirmupakkasia aletaan odotella, millä ne meitä pelottelee. Päivystystä riittää vielä huomisen asti ja sitten viikonloppu vapaata. Päivystystä on nyt ollutkin jonkin verran, mutta siihenkin tulee muutos laitoksen puolelta, tuli nimittäin käsky että varallaolotunnit ei saa mennä yli 156 tuntia kuukaudessa. Noo, se on keskimäärin kyllä sitä luokkaa, mutta useimmiten ylittyy kyllä kun on tuota miehistöpulaa välillä. Mutta katotaan nyt mitä tuleman pittää. Vähän mietityttää että onko siellä norsunluutornissa nyt jotakin vireillä, kun tällaisia päätöksiä näin yhtäkkiä tulee, tietysti saattaa yksi syy olla sekin että ensikuussa on AVI:n tarkastus paloasemilla. =)
On tässä kyllä vähän sellaista hiljaiseloa ollu johtoportaassa, että jotakin siellä on kyllä hautumassa meidän päänmenoksi taas. No ensikuussa ollaan varmaan vähän viisaampia sen suhteen.
Tuli sitten tehtyä se lihaskuntotesti ja tavoite meni rikki, eli kaikki meni erinomaiselle tasolle! Passaa nyt lähtee työterveyslääkärin pakeille juttelemaan =)
Hälytysrintamalla on tällä hetkellä seesteinen hetki, normaali keikkamäärissä kuitenkin liikutaan mitä normaalisti tähän vuodenaikaan hätätätit meille heittelee. Katotaan nyt mitä ensikesä tuo tullessaan, viime kesä märkyytensä takia ei tuonut meille yhtään maastopalo eikä ruohikkopalohälytystä. No eipä siinä märässä maassa mikään olisi syttynytkään, riisit siihen olisi ennemmin voinut istuttaa.

Mutta työt kutsuu taas, paineilmapullot odotaa täyttämistä, joten kohti paineilmahuonetta siis!


Kommentit