Tulipaloa ja Ouluntestiä!

Tämä päivä alkoi heti aamusta keikalla, rimppa soi seitsemän aikaan ja uni silmässä kimposin pystyyn ja katoin viestiä että tulipalo muu, puu kaatunut sähkölinjalle. Siitä sitten ettimään vaatetta päälle ja asemaa kohti, jossa kolme kaveria jo odotteli malttamattomana. Siinä pika katsaus osoitteeseen ja menoksi. Kohteessa oli puita taipunut lumenpainosta voimalinjoille ja saaneet langat oikkariin. On se hienon näköistä kun jäiset puut palaa, oli kuin jouluvalot olisi sytytetty palamaan yläilmoissa. Otettiin yhteys sähköyhtiöön ja tapitettiin kattoa vähän aikaa kun langatkin jo alkoi palaa ja odotettiin koska ne putoo maahan. Onneksi eivät pudonneet. Eipä siinä muuta kuin takas asemalle ja aamukahveen keittoon, työpäivä oli alkanut.
Tuli lähdettyä melkein heti naapurikuntaan vieraisille ja toiselle aamukahville. Kävin hakemassa aidat Ouluntestiä varten, jotka ystävällinen palomies oli siellä tehnyt ne meillekkin. Näin päästin eroon vanhoista aitajuoksu esteistä jotka oli tähän mennessä ollu käytössä.
Siinäpä sitten iltapäivällä yksi puolivakinainen tuli tekemään testiä ja pääsi heti testaamaan uusia aitoja. Tein testin myöskin itse ja huomasin aitojen olevan entisiä paremmat, koska niissä ei ole enää sitä poikkiputkea haittaamassa mikä oli entisissä.  Näin aidat pysyvät paremmin paikallaan.
Hyvin meni testi läpi ja ensiviikolla odottaa lihaskuntotesti, siinä on tavoitteena kaikista erinomainen taso.
Vähän meinasi Ouluntesti ottaa jalkoihin portaiden nousussa, kun eilen kävin hiihtämässä 11km ja sukset ei luistanut ollenkaan. Hammasta purren hiihdin loppuun asti, koska näin olin päättänyt.
Nyt viikonlopun viettoon!
Hyvää viikonloppua kaikille!

Kommentit