Uusi Vuosi!

Se rupeaa olemaan taas vanha vuosi pulkassa ja uusi vuosi oven takana. Äkkiä on aika mennyt, ihan äskenhän vasta paukuteltiin uudenvuoden ilotulitteita ja nyt on jo sama edessä illalla. Mihin tämä aika oikein katoaa?? Vai johtuuko se siitä että itse vanhenee, niin aikakin tuntuu kuluvan nopeammin!
No ainakin tästä uuden vuoden juhlinnasta tulee rauhallinen meikäläisen osalta, vaimo on töissä hätäkeskuksessa, jossa ei varmaan taida paljoa hetken rauhaa olla ensiyönä ja itse olen kotosalla lasten kanssa. Noo, katellaan ikkunasta kun kylillä raketit lentelee, itse ammun pari kolme pataa ja siinä kaikki.

Niinhän sitä sanotaan että uusi vuosi ja uudet kujeet. No näinhän se on ja töissäkin tulee joitakin uudistuksia mitä pitää sitten taas opetella toteuttamaan. Onneksi ei mitään maata kaatavaa.
Sitä on sitten meikäläinen taas itsekseen töissä ensi vuoden kun mestari lähti vaihteeksi taas Suonenjoelle henkilöstömuutosten vuoksi. Onneksi saadaan ehkä kaveri paikkailemaan kiirettä asemalle aina tarvittaessa.
Mutta mikäs siinä, ei auta valittaa, näillä mennään ja näillä on pärjättävä mitä on.

Muistakaa immeiset ammuskella niitä raketteja varovaisesti ja ennen kaikkea turvallisesti.
Hyvät uudet vuodet myös sinne hätäkeskukseen, ei käy kateeksi teidän työ näin uuden vuoden aikaan, uudessa isossa keskuksessa!

HYVÄÄ JA TURVALLISTA UUTTA VUOTTA KAIKILLE!

Kommentit