Valistus jatkuu!

Tänään kävin päiväkodissa esittelemässä paloautoa! Siellä jo odoteltiin kovasti kun kaarsin paloautolla pihaan. Kaikki olivat innoissaan ja paloauton kalusto kiinnosti myös pieniä palomiesten alkuja. Kaikista kiinnostavin paikka paloautossa tuntui olevan kuljettajan paikka, onhan sieltä hyvä näkyvyys ja paljon nappuloita ja muuta kiinnostavaa. Samalla yritin kertoilla vähän turvallisuusasioita mm. palovaroittimista ja vaarallisesta savusta. Joku jopa malttoi vähän kuunnellakkin. =) Lopuksi jätin päiväkodin tädeille pikkupalomiehen kunniakirjat ja lapun kotiin viemiseksi, missä kerrottiin että palokunta oli käynyt vierailulla ja kertoillut vähän turvallisuus asioita. Lapussa oli myös turvallisuustarkastus kohtia mainittu, että siellä kotona voi tehdä omatoimisen tarkastuksen että kaikki mainitut kohdat ovat kunnossa.
Tänään nostettiin myös palolaitoksen vene telakalle. Nyt ovat tämän kesän ajot ajettu sillä ja nostokin tapahtui sulan veden aikaan, eikä niinkuin ennen että jouduttiin sytemään se jäistä irti. Nyt se odottaa ensikesää ja lohkolämmittimen korjausta talven aikana.
Se olisi sitten lomaa ensiviikko! Kyllä sitä on odotettukin. Vaimo aloittaa taas työt äitiysloman jälkeen ja suuntaa kohti Joensuuta aikaisin huomen aamuna. Kolmisen viikkoa siellä töissä ja sitten tapahtuisi siirto kuopioon, kuopion hätäkeskukseen. Sen jälkeen on meilläkin muutoksia tiedossa jälleen kerran, mutta eiköhän noista selvittäne.
Nyt kotio, että pääsee illalla ala-asteelle yökouluun esittelemään paloautoa ja paistamaan makkaraa.
Muistakee talvirenkaat laittaa auton alle, enää ei ajeta kesäkiekoilla!

Kommentit