Paloturvallisuusviikko!

Nyt on ollut vähän taukoa tänne kirjoittelussa, kuyn on ollut kaikenlaista tapahtumaa niin kotona kuin töissä. Vaimo aloitti työt äitiysloman jälkeen, niin nyt menee illat lasten kanssa touhutessa niin ei enää jaksa sen jälkeen tehdä muuta kuin painua punkan pohjalle. Syksy on kaamoksen ja väsymyksen aikaa ja nyt on ainakin meikäläinen ollut välillä aikas väsynyt. Talven piti jo tulla ja tällä hetkellä olla lunta senverran että pääsee hiihtelemään. Mutta eipä vaan lunta näy, harava hommiin pääsee vielä ihan hyvin.
No niin, nyt koettaa ratkaisun hetket työn kannalta, tuli sähköpostia että polkupyöräergometria pitäisi mennä polkemaan joulukuun puolessa välissä. Uuden FireFit järjestelmän puitteilta kun kaikista kovakuntoisemmatkaan eivät ole saaneet sitä läpi, niin sen takia tässä on pieni pelko persiissä. No ei vainenkaan, testausmenetelmissä on ollut häikkää kun on niin uusi tuttavuus koko järjestelmä. Mutta joulukuussahan tuo selviää....=)
Savusukeltajistahan meillä on pulaa, niinkuin kaikilla muillakin paikkakunnilla. Ei tahdo miesten kunto riittää niihin hommiin. On yritetty saada aikaan jotakin porkkanaa puolivakinaisille että pitäisivat kunnostaan huolta, mutta eipä pelastuslaitoksen päättäjät ole siihen mitenkään noteeranneet, se kun tietäisi rahanmenoa taas. Porkkana kun olisi ollut mitä ehdoteltiin, että olisi palkan päälle savusukelluslisä jos on savusukelluskelpoinen. No lisän saivat vakinaiset palomiehet 45 vuodesta ylöspäin jos ovat savusukelluskelpoisia. Että näin!

Lauantaina 24.11 olisi paloasemalla avoimet ovet klo. 10-14! Koskee jokaista palosemaa Pohjois-Savossa. Silloin olisi normaalisti Päivä paloasemalla päivä, mutta pela ei lähtenyt siihen mukaan vaan pitää pelkästään avoimet ovet sinä päivänä.
Mutta näin, ollaan varovaisia niiden kynttilöiden ja ulkotulien kanssa!
Paloturvallisuusviikko alkaa 24.11 ja päättyy 1.12, josta enemmän alla olevan linkin kautta.



 

Kommentit