Liikenneonnettomuudet!

Talvi tuli taas yllättäen! Se näyttää olevan joka vuotinen juttu. Säätietoihin ei joko uskota, niistä ei välitetä tai sitten niitä ei katsella eikä kuunnella. Mutta varmaahan on että se talvi tulee joka tapauksessa, ennemmin tai myöhemmin. Ehkä nyt on ollut syynä se, että ihmiset eivät ole uskoneet että talvi tulisi jo lokakuun puolella mutta näin vaan kävi tänä vuonna.
Perjantaina oli yksi ulosajo, jossa auto liukasteli kesärenkailla sivutieltä risteyksen yli ojaan katolleen. Onneksi ei kuskille käynyt kuinkaan. Perjantai- iltana tuli hälytys keiteleelle, jossa polttoainelastissa ollut rekka-auto oli kaatunut katolleen liukkauden takia. Siinäkään ei onneksi kuskille tullut minkäänlaisia vammoja. Ehkä joku käyrä siinä saattoi olla koholla kyllä. Mutta kyseinen tie millä rekka ajeli, oli todella liukas. Paloautokin veti sutia, vaikka yritti varovasti ajella. Vaikka kyseinen rekka olikin korkki alaspäin, niin siitä ei onneksi vuotanut mitään, muuten olisi aamu sarastanut ennenkuin oltaisiin kotona jälleen oltu.
Tänään oli sitten vuorossa risteyskolari. Siinä kaksi henkilöautoa törmäsivät toisiinsa, kun toinen tuli T-risteyksessä toisen kylkeen. Siinäkään ei onneksi tullut henkilövahinkoja. Autot kylläkin kärsi sitten siitäkin edestä. Aurinko oli yksi syyllinen siihen kolariin, paistoi suoraan toista kuljettajaa vasten kasvoja.
Kannattaa olla varovainen nyt tienpäällä, tiet ovat liukkaita ja risteykset varsinkin.

Se olisi sitten kellojen siirto ensi yönä! Taidan lähteä tästä jo nyt niitä pyörittelemään tunnilla taaksepäin, saa nukkua taas tunnin pitempään.
Huomenna olisi sitten se kauan odotettu vaalipäivä. Saa nähdä miten siinä itse kullekkin käy.
Mutta tämä oli tässä, joten katellaan ja kuunnellaan.

Kommentit