Kunnallisvaaleja ja valistusta!

Kunnallisvaalikampanjat ovat käynnissä täydellä teholla ja vaalikoneet käyvät kuumana. Tuli sitä itsekkin sitten ruettua vaaliehdokkaaksi. Kyllä siinä on saanut päätä raapia ja asioita miettiä, kun on vaalikoneisiin vastauksia ja mielipiteitä antanut. Kaikkea siellä kysytäänkin. =)
Taitaa olla tulossa tärkeät vaalit, kun on tapetilla niin paljon asioita mm. kuntaliitokset jne. Paljon on jäänyt vanhoja ehdokkaita pois ja nuoremmat ovat astumassa nyt remmiin. Paljon vartioina sitä on itse kukin kuka tulee valituksi, isoja asioita tullaan pyörittelemään ja kunnan tulevaisuus on kyseessä ihan kirjaimellisesti.
Josko sitten taas työasioihin. Turvallisuuskoulutusten suunnittelu on alkanut ja kohta alan kiertää alakouluissa pitämässä turvallisuusoppitunteja. Tarkoitus on opettaa 1-6 luokille turvallisuusasioita, että osaisivat toimia oikein tulipaloissa yms. tilanteissa. Alakouluikäiset ovat siitä hyvä kohderyhmä koska heille jää asiat hyvin mieleen ja kun tilanne tulee kohdalle he yleensä osaavat toimia oikein. Kunpa se jäisi meille aikuisillekkin aina niin hyvin mieleen, mutta eipä se aina ikävä kyllä näin ole.
Perjantaina alkaisi taas päivystysputki ja tottakai se on luvannut juuri silloin viikonlopuksi myrskyisää keliä. Pitänee alkaa teroitella moottorisahojen teräketjuja, että pystyy edes muutaman puun kaatamaan niillä. Suvi Teräsniskakin esiintyy perjantaina liikuntahallilla. Toivottavasti sinne tulee paljon yleisöä että saadaan halli täyteen. On se hienoa että sellainen artisti on saatu tulemaan tällaiselle pienelle paikkakunnalle. Onhan se Haloo Helsinkikin tulossa tänne marraskuussa. Hatun nosto järjestäjille.
Mutta työt taas kutsuu, kahvit on juotu ja tämä kirjoitettu siinä samalla.
Onnea kaikille kunnallisvaaliehdokkaille vaalitaistossa!

Kommentit