Turkin reissu!

Täällä taas ollaan! Viime kerrasta onkin aikaa, kun olin pari viikkoa lomalla. Tuli käytyä turkissa Alanyassa lomailemassa viikon verran. Paikka oli ihan mukava, lämmintä oli 36 astetta varjonpuolella ja auringossa vähän enemmän. Iho tuli poltettua kunnolla, jäi sitä rusketustakin vähän kiinni. Mahtavat maisemat siellä oli ja hyvät hiekkarannat. Meressä tuli uiskenneltua ja pitihän sitä kokeilla myös paraseilinkiä eli liitovarjoilua veneen vetämänä. Sieltä yläilmoista näki kauas ja oli muutenkin mahtava kokemus. Basaareihin saatiin varmaan porttikielto, kun tingittiin niin kovasti että parhaista paikoista heitettiin melkein ulos =). Mutta itseppähän ovat sitä vailla että täytyy tinkiä.
Nyt on kuitenkin lomat taas pidetty ja arkinen aherrus aloitettu. Saatiin oma mestarikin Suonenjoelta takaisin, mutta taitaa lähteä taas takaisin sinne. On tämä yhtä vouhkaamista näitten virkojen kanssa, mitään selvää ei oikein ole mistään asiasta. Lehdissäkin kirjoitellaan asioista, kuinka niitä hoidetaan, mutta todellisuudessa ne hoidetaankin ihan päinvastaisella tavalla. On se hyvä ettei tarvii ite olla siellä "pääkallopaikalla" päättämässä asioista. Jospa ne herrat nyt kuitenkin saisivat asiat kondikseen kuten sanotaan, että voisi taas jatkaa työntekoa miettimättä tulevaa sen kummemmin.
Kesäkin tuntuisi sitten menneen jo menojaan ja syksy saapui varkain. Mutta mikäpä siinä kun vaan olisi satamatta. Sitäkin on turha toivoa, sillä viikonlopuksi luvattiin rankkaa sadetta, että se siitä toiveesta. Huomenna pitäisi aloitella taas päivystys, siinä se viikko vierähtää kytätessä tapahtuuko mitään.
Lauantaina lupauduin liikuntahallille esittelemään paloautoa, kun siellä on koko perheen liikuntatapahtuma, korikiipeilyä, sumopainia, parkouria, sekä kaikkea muutakin mukavaa.
Mutta hyvää syksyä ja kuntavaaleja odotellessa!

Kommentit