Lomaa ja reissaamista!

Nyt on viikonloppu kruunattu, kun Ruuskasen Antti otti keihäässä suomen mestaruuden! On se vaan kova jätkä, kun taas viimeisellä heitolla heitti pisimmälle kun muut. Oma ennätys tuli, mutta vielä jäi vähäsen puuttumaan Pielaveden omasta ennätyksestä. Mutta eipä hätäillä, senkin aika koittaa vielä. Seuraava etappi Antilla on sitten Suomi-Ruotsi maaottelu voitto keihäässä.
Se olis loma nyt! Seuraava viikko meneekin sitten ulkomailla vaimon kanssa. Tarkoitus on viettää viikko auringon lämmössä ja ottaa todella rennosti. Tuleva syksy ja talvi tuo taas lisää uusia haasteita työrintamalla ja vähän sen ulkopuolellakin. Sitä kun on lupautunut mukaan erääseen asiaan, johon en olisi ihan heti uskonut lähteväni mukaan, mutta minkäs teet kun mieli muuttuu =)
Reissusta kirjoittelen sitten kun sieltä palaillaan ja sen jälkeen voin kertoa muistakin suunnitelmista.
Keikkarintamalla on meno entisenlaista, tasaseen tahtiin tulee hälytyksiä. Hiljaiselo jatkuu, että sitä keikkapiikkiä odotellessa jos meinataan että tilastot täyttyy.
Mutta eikai siinä, pitänee lähteä vielä tarkistamaan että kaikki on pakattu ja tarvittavat matkassa.
Turvallista syksyn jatkoa ja muistakaa ottaa koulukkaat huomioon liikenteessä ja olkaa varovaisia siellä sorsametällä, ettei tule harhalaukauksia.

Kommentit