Tampereella nääs!

Tuli käytyä tuossa viikonloppuna Tampereella, elikkäs nääsvillessä! Olihan se mukava taas käydä kattomassa entistä työrintamaa, miltä se näyttää tänäpäivänä. Eipä tuo niin hirveästi ole muuttunut, aina yhtä komia kaupunki näin kesäisin varsinkin. Perjantaina oli vuorossa särkänniemi päivä, jossa aika menee kyllä siivillä ja jalat sekä selkä on kovilla kävelystä. Mutta hauskaa oli ja sehän on se pääasia. Lauantaina sitten heitettiin pakolliset kuviot, elikkäs mentiin Ideaparkkiin. Siellä sama juttu jalkojen ja selän kanssa. Kokonansa mukava viikonloppu oli kyllä ja kelikin oli aikas kohdillaan. Ei sitä ukkosta tullut sinnekkään vaikka vähän odoteltiin, josko ei se tule tännekkään kotiseudulle. Vielä pitäisi kuukauden verran jaksaa töissä olla, ja sitten olisi kahden viikon loma, johon sisältyy Turkin reissu ja turvallisuusmessuilla käynti. Että sitä odotellessa.
Onneksi töissäkin on hiljaista näin keskikesällä, kun herratkin on lomalla, eivätkä ole niskaan hönkimässä. Kohta se sitten taas alkaa sähköpostien tulva, että tehkää tämä ja tämä ja tähän mennessä jne. Jonkun aikaa saa taas elokuussa painaa töitä itsekseen, kun kesämies lopettaa elokuun alussa työnsä ja lähtee opiskelemaan. Syksykin on yhtä kysymysmerkkiä, kun ei ole varmaa, tuleeko mestari enää takaisin vai jääkö Suonenjoelle. Mutta turha tuota on vielä murehtia, nautitaan ensin kesä loppuun ja mietitään niitä sitten.
Kunhan nyt edes olisi niitä kelejä mistä nauttia, kovin on tuo keli ollut sateista. Noo jospa sitten talvella ei satelis sitä lunta niin paljoa kuin aikasempina talvina.
Mutta älkäämme vaipukko angstin valtaan, vaan odotelkaamme alkavia Olympialaisia jotka alkavat perjantaina!

Kommentit