Lenkkeilyä!

Tänään oli taas pitkästä aikaa hyvä päivä kelien puolesta. Ei satanut vettä ollenkaan. Aamulla käytiin perheen voimin satamassa kattomassa isoja veneitä, ja satuttiinkin hyvin paikalle, kun "paikallinen matkustaja-alus" saapui juuri satamaan. Kyseessä oli Tuulikannel, joka seilaa nykyään pelkästään tilausristeilyjä. Ennen kyseinen risteilijä ajeli ihan reittiajoa, mutta ei ilmeisesti kannattanut ja lopetti kokonaan. Nyt muutaman vuoden hiljaiselon jälkeen, tuulikannel on palannut ja seilaa jälleen. Oli siellä satamassa muitakin ison luokan aluksia, joita siinä ihasteltiin ja juotiin kupposet kuuma kahvia jäätelön kera.
Iltasella sitten läksin lenkille, tarkoituksena juosta paikalliselle hyppyrimäelle tekemään ylämäkijuoksu treenejä. No sinne päästyä tietysti kiipesin eka rappuja ylös rivakkaa vauhtia ja mäkeä alas, jonka jälkeen parit kunnon spurtit hissimäkeä ylös ja alas. Siinä vaiheessa jo jalat huusi hoosiannaa, mutta ei muuta kuin lenkki jatkukoon ja kengän käret kohti kylän raittia. Jalat siitä kuitenkin vähän vetryi ja päätin jatkaa lenkin pituutta ja kiersin kylän kokonaan. Välillä piti kyllä kävellä pari kertaa että jalat ei mene ihan hapoille. Kotio päästyä sitten alkoi tuntua nivusissa vähän kipeälle, joten taisi tulla haukattua vähän liian suuri lenkki ylämäkineen näin alkuunsa.
Töihin pitäisi huomenna taas kammeta, mutta onneksi ei ole kuin kolme päivää töitä ja sitten loppuviikko vapaata. Torstaina suunnataan kohti Tamperetta ja särkänniemeä. Josko tuota vielä lähtis venyttelemään, niin pääsis huomenna sängystäkin ylös.

Kommentit