Viimeistä viedään!

Nyt se olisi sitten lusittu, loma meinaan! Tänään on viimeinen päivä tai oikeastaan viimeinen vapaa ilta ja huomenna se karu todellisuus sitten iskee päälle. Huominen päivä on vielä vapaata, mutta klo. 16 alkaa päivystys ja siinä se Juhannus sitten meneekin. No onneksi ne on olleet rauhallisia täälläpäin, että ei ole odotettavissa turhaa hötkyilyä. Pittää katella kaikki kalusto, että on lähtövalmiina jos jottain sattuis, venettä myöten. Siitä tulikin mieleen, että tänään se monen vuoden työ ja odotus sitten palkittiin, saatiin nimittäin laitoksen veneeseen karttaplotteri! Ei saada sitä vielä juhannukseksi asennettua, koska tarvii sähkömiehen sen asentamaan. Minä kun osaan tehdä vaan niitä vikavirtapiikkisulakkeenpolttojohdonsulatus asennuksia. Asennuskaavioitakin osaan kyllä lukea, mutta mitään niistä en ymmärrä. =) Mutta pääasia on että se vihdoin saatiin ja päästään sitä opettelemaan ja käyttämään. Täytyy rueta uskomaan parempaan huomiseen, koska tässä laitoksessa on alkanut tapahtua asioita parempaan suuntaan ja hankintoja tehdään tarpeen mukaan. Hyvä niin, pysyy miehistökin virkeämpänä ja kiinnostus toivottavasti säilyy pitempään pysyä mukana toiminnassa.
Turha valitus pois ja tehdään itse asiat niin hyvin kuin pystytään, jospa sillä tavalla pystytään hoitamaan asiat paremmin ja meitä kuunnellaan enemmän.
Kirjoitan tätä lievästi punaviinin vaikutuksen alaisena näin viimeisen lomaillan kunniaksi. Että antakee anteeksi kirotusvireeni ja kaikki muukin. =)
Mutta turha tässä on jorista sen pitempään, vielä lasi tyhjäksi ja sitten sänky kutsuu.
Juhannus on vietetty tältä osin minun osalta, mutta juhlikaa te muut sitten viikonloppuna, kun meikä on kahden naisen loukussa. ( vaimon ja VIRVEN) =-)

Kommentit