Kevät kiireitä!

Tänään olen ollut ansaitulla vapaapäivällä. Hommia ja vastuuta on ollut sen verran, että pieni tauko tekee terää. Päivät ovat töissä kuluneet milloin minkäkin asian hoidossa ja yleensä istuen tietokoneen ääressä tai palaverissa. Illalla kotona ovat odottaneet puutarhahommat, joka on menny ihan uusiin puihin kokonaan. Jos on sitten vielä aikaa jostakin jäänyt, niin on vielä sitä makuuhuonettakin yrittäny laitella, lähinnä repiä niitä tapetteja seinältä pois. Mutta kaikki valmistuu kuitenkin pikkuhiljaa ja päivä kerrallaan. Ja kun ei ole mikään kiire, niin mikäs siinä tehdessä, eipähän ole tekemisen puutetta. Tänään tuli hankittua nurmensiementä,kalkkia ja apulantaa sille meidän plantaasille, toivotaan että saadaan nurmikko kasvamaan ja kasvimaa kukoistamaan.
Eilen oli kesän ensimmäinen ukkonen. Vähän vaisuksi se jäi mutta jyrisi ja salamoi kuitenkin kunnolla. Saa nähdä pitääkö paikkansa, kun sanotaan että siltä suunnalta mistä ukkonen ensimmäisen kerran nousee, nousee koko kesän samalta suunnalta. Tänään ei ole ukkostanut mutta satanut siitäkin edestä koko päivän. Ei siis ole möyritty kasvimaata tai tehty mitään muutakaan ulkohommia.
Eilen oli keikkarintamalla vuorossa vesiliikenneonnettomuus. Ilmoittaja oli rannalta nähnyt ison veneen ajavan karille, mutta joka oli sitten päässyt itse irti ja lähtenyt jatkamaan matkaa. Ei me sitten lähdetty edes katsomaan tilannetta, kun meidän vene on vielä telakalla korjattavana. Siirrettiin tehtävä naapurikunnan pojille, jotka sitten olivat käyneet tilanteen tarkistamassa ja todenneet että ei hätiä mitiä. Vene oli selvinnyt rantaan omin avuin ja ei kai ollut kyse isosta vuodosta. Sellasta täällä taas tällä kertaa.
Illalla olis sitten vuorossa Arttu Wiskarin konsertti, jota pitäis lähteä kattomaan.
Että eikun hölökyn kölökyn vuan!

Kommentit