Äitienpäivä!

Äideillä oli tänään mitä mainioin äitienpäivä keli! Aurinko paistoi koko päivän lämpimästi. Ainakin meikäläisellä oli lämmin, kun huhkin pihahommissa koko päivän. Kasvimaa tuli käännettyä jyrsimellä, ja siitä innostuneena vähän muutakin kohtia pihamaalla. Erilaiset kasvit saivat kyytiä roskalavalle, kun meikä multasormineen pääsi irti. Hyvä ettei koko takapiha ole mustalla muralla...=)
Meinataan laittaa pihajärjestelyt uuteen uskoon ja istutella uusia kasveja ja eri paikkoihin kuin mitä niitä nyt oli. Jos sitä pottuakin jonkun penkin tekis että pysyis edes vähän omavaraisena. Ostin meirän "äiteelle" elikäs vaimolle lahjaksi pihakeinun, että saa siinä istua kiikkumassa ja katella kun meikä tekee pihatöitä.;-)
Noo, siinä sitä aloin sitten kasaamaan ja kuinka ollakkaan, pikkuista vaille valmis niin huomasin että siitä puuttuu    se suojakatos.=( Sitä ei ollu koko paketissa mukana ja niinpä suunta on huomenna kohti rautakauppaa joka sen mulle möi. Tää on niin sitä meikäläisen tuuria! Näköjään pitäis kaikki mitä ostaa, avata ja tarkistaa heti kaupassa eikä vasta kotona. Niissä on aina oma hommansa palautella ja vaatiä hyvitystä tai vaihtoa.
Mutta siitä huolimatta oli mahtava äitienpäivä.
Oli tänään yksi vahingontorjuntakeikkakin. Oli vähän päässyt jotain ylimääräistä kaivoon, jonka poijjaat sitten kävivät selvittelemässä. Muuten on ollut rauhallista, tietää sitä että valtakunnassa on kaikki hyvin. Tai sitten myö ollaan valistettu ( peloteltu ) niin hyvin ettei kukaan uskalla tehdä mittään. =)
Suomikin sitten otti ja hävisi USA:lle! Suomi pelaa vähän niinkuin Pielaveden Sampo, aloittaa hyvin mutta sitten tulee taantuma ja muut korjaa potin.
Ainut mikä erottaa Suomen pelit Sammosta on se, että Suomen pelit minä katon mutta Sammon pelejä en.
Eipä siinä, aamulla taas työrintamalle ja saas nähdä onko loma-anomus menny läpi. Ihan tässä jännitää itteesäkki.

Kommentit