Nou Hätä kilpailua!

Eilen oli Nou Hätä aluekilpailu kuopion palosemalla. Täältä Pielavedeltä oli mukana tyttöjoukkue, joka oli valmistautunut kilpailuun todella hyvin. Aamu kuitenkin alkoi vähän huonosti, kun yksi joukkueen kolmesta tytöstä oli tullut oksennustautiin yön aikana. No eipä siinä auttanut kun pistää puhelimet rallattamaan ja rueta etsimään uutta kilpailijaa tilalle, muuten menee kilpailut sivu suun. Löytyihän se vapaaehtoinen lopulta ja eikun äkkiä hakemaan kyseinen henkilö kyytiin ja nokka kohti kuopiota. Ei onneksi myöhästytty ollenkaan, oltiin juuri ajoissa, että tytöt käveli suoraan paloaseman liikuntasaliin, mistä kilpailu alkoi teoriakokeella. Eivät onneksi kerenneet jännittää ennen kisan alkua. Kilpailussa oli mukana yhteensä 18 joukkuetta ja kun teoriaosuus oli tehty, niin sitä mukaa pääsi lähtemään tehtävärasteille, joita oli neljä kappaletta. Odottavan aika on tunnetusti pitkä ja niin se oli tässäkin kisassa, liikuntasalissa olevat kun joutuivat odottamaan vuoroaan jopa pari tuntia.
Tyttöjen kisa meni hyvin, jaettu seitsemäs sija. Se on todella hyvin, koska kympin sakissa joukkueiden väliset pisteet ovat puolesta pisteestä kuuteen pisteeseen, eli todella tasaväkisiä joukkueet ovat.
Kuopion oma joukkue pääsi tällä kertaa edustamaan Pohjois-Savoa pelastusopistolle toukokuussa.
Sellaista Nou Hätä rintamalta.
Huomenna lauantaina meillä olisi edessä talonpolttoharjoitus. Siellä sitä taas menis koko päivä, mutta mikäs siinä kun saa makkaraa syödäkseen ja kahvia juodakseen. Kymmenkunta kaveria on lähdössä ottamaan lämpimiä harjoituksia itselleen, saadaan kirjanpito kuntoon niiltäkin osin.
Hyvää kevättä kaikille, lämpömittarit olkoot suotuisia meille!

Kommentit