Töihin takas!

Loma olis sitten taas pidetty. Huomenna pitäis vääntäytyä työmaalle ja siellä taitaa odottaa kiireinen viikko. Olis opistolla parin päivän kurssi ja sitten jotain koulutusta ja Nou Hätä palkintojen jakoa ja mitä sitten lie muuta ollutkaan. No siitähän mulle maksetaan. Mukava se on tehdä kaikenlaista, kunhan vaan ei mene liian tiukille ja liian paljon ole kaikkea. Mutta katotaan huomenna mitä tuleman pitää.
Se on sitten Valamollakin kunnon tulipalo! Siinä sitä on kollegoilla tekeminen kun yrittävät suojella ikivanhaa kartanoa. Onneksi ei tullut henkilövahinkoja ja taisivat saada kaiken arvokkaan turvaan. Vaikka onhan se itse rakennuskin arvokas ja varmaan aikalailla korvaamaton, olihan se rakennettu 1840-luvulla. Siinä sitä on kuitenkin palokunnalla pitkä rupeama ennenkuin homma on selvä.
Keli oli tänään mitä mainioin. Tuli käytyä kakkomäellä kattomassa mäkihyppyä ja tapaamassa opiston kurssikaveria samalla. Tuli siinä itekkin laskettua pulkkamäessä pojan kanssa. Tuli vielä illemmalla käytyä hiihtelemässä kun keli vaan jatkui hyvänä. Poikakin otti ensimmäiset hiihtoaskeleet suksilla. Niin juuri, hiihtoaskeleet, kun se käveli sukset jalassa, mutta siitähän se lähtee.
Mutta nyt kello pitänee laittaa aamuherätykselle ja vetäistä peitto korville.........

Kommentit