Puita kuskaamassa!

Alkuviikosta tuli tehtyä lomareissu Tampereen suuntaan, niin nyt oli tänään sitten vuorossa työntekoa. Oekeita töetä niin sanoakseni. Hommasin tuossa polttopuita, jotka sitten tänään ajelin auton ja peräkärryn kanssa omaan puuliiteriin. Eihän mulla ole autossa tietenkään vetokoukkua, joten lainasin tyttäreltä skodaa jota sitten käytin vetojuhtana. Hyvin se skoda kärriä veti, eikä tehny tiukkaakaan vaikka kärry oli laitoja myöten täynnä puita ja kyseessä oli vielä korotetut laidat. Kaikenlisäksi tie oli metsätietä johon oli lingottu noin lumilingon levyinen ura. Mikäs siinä puita lappaessa kärryyn kun oli mukava ilma ja ei kiire mihinkään. Puut hain siis metsästä ladosta jonne se metsätie meni. Metsän omistaja oli nähny edellisellä viikolla siinä ladon lähellä ehkä n. 100 metrin päässä ilveksenkin, nyt sitä ei kyllä näkyny. Olishan tuo ollu ihan kiva nähdä ilves livenä!
Huomenna olis viimeinen lomapäivä ja pitäis keksiä jotain hauskaa tekemistä. No, lauantaina on joku hiihtotapahtuma Urkinmäellä.. anteeksi kakkomäellä joka se nykyään virallisesti taitaa olla. Sinne siis lauantaina mäenlaskuun. Mutta viikonloppuna se alkaa, nimittäin FORMULAT! Jee, siinä sitä taas jännätään miten räikkösen pojalle käypi. Heikki nyt ajelee miten ajelee, kohan nyt ajelee. Kaikki kunnia heikille, olis parempi auto niin olis silläkin ainakin vähän paremmat sijoitukset.
Mutta sellasta, alkaa tuo ensiviikon työkalenteri olemaan aika täysi jo nyt, että on se kiva palata töihin. Palotarkastusohjelma tulee vihdoin ja viimein käyttöön, jota pitäisi sitten alkaa opetella käyttämään. Saas nähdä meneekö siinä mökit ja torpat sekaisin ja kuinka usein niitä tarkastellaan ja onko osoitteet oikein jne. No mutta pääasiahan on että on edes ohjelma olemassa sitä varten.
Kevät se sieltä keikkuen tulevi tai roikkuen tai hyppien tai miten nyt sitten tuleekaan mutta tänään tuli nähtyä ensimmäinen joutsen, joka yksinään lenteli aamusella talon yli kohti keskustaa. Lie menny hakemaan jotakin lämmintä päälle paikallisesta asusteliikkeestä kun tähän aikaan jo lenteli. Mutta kai nuita talvehtiikin jossain täälläpäin, että ei se harvinaista ole.
Että eikun hölökyn kölökyn tuasen tällä kertoo!

Kommentit