Hei Taas!

Kotvanen on vierähtäny kun tänne viimeksi kirjoittelin. On ollut kiirettä, väsymystä, muita hommia jne. ja sitten yksinkertaisesti ei vaan ole aina muistanut. Mutta elämä menee eteenpäin tasaista tahtia, tuoden tulessaan kaikenlaisia asioita. Kotona sama meno jatkuu, Taina käy joensuussa töissä ja me miehet ( minä ja eetu ) pyöritetään huushollia sillä välin. Tai eetu pyörittää ja minä siivoan..:-)
Töissäkään ei ole tapahtunut mitään uutta. Parit kurssit olen käynyt ja valistusta ja koulutusta järjestellyt. Koulutus tuntuu vaan lisääntyvän entisestään, ehkä ihmiset ovat tulleet turvallisuustietoisimmiksi ja näin ollen haluavat lisää tietoa ja koulutusta sitä varten.
Vene on jo nostettu talvitelakalle ja kohta pitää rueta laittelemaan moottorikelkkaa talvikuntoon. Lunta tuli tänne savoon ihan reilusti tänä aamuna, mutta se ei ainakaan vielä ole työllistänyt meitä. Muualla taasen ojan pohjat kolisee ruuhkaksi asti. Mutta jos lähtis palotarkastuksia tekemään niin saisi nekin pois päiväjärjestyksestä.
Joulua odotellen ja ajelkaa varovasti........ainakin pielavedellä!

Kommentit