Työn ääressä jälleen

Lomat on nyt pidetty ja toinen työpäivä loman jälkeen on menossa. Parin viikon loma meni äkkiä, liiankin nopeasti. Tuntuu ettei kerenny tehdä oikein mitään vaikka kuitenkin tehtiin kaikenlaista hauskaa. Käytiin Vaasassa häissä ja sieltä Tampereelle ja särkänniemeen ja ideaparkkiin jne ja käytiin vielä lopuksi risteilylläkin. Nyt on palattu arkeen ja siitä saa jatkaa mihin ennen lomaa jäi, eli letkujen pesua riittää taasen kun poijjaat on niitä urakalla taas sotkeneet. Mutta mikäs siinä, kivahan se vaan on hellepäivänä harrastaa vesileikkejä....:=)
Oli loman aikana ollu nääs kaikenlaista keikkaa, laidasta laitaan ja silloinhan sitä yleensä tapahtuu kun meikä ei ole töissä ja on jossakin todella kaukana menossa. Mutta notta onhan noita töitä ilman keikkojakin, rästihommia riittää taas jonkin aikaa mitä on loman aikana kertynyt. Perjantaina pitäisi taas aloitella päivystystä viikon ajaksi että eipä taas liikuta kovin pitkälle kylän pinnasta, eniten siinä vaan harmittaa se kun ei pääse lenkille ja koirankin kanssa pitää käydä pikapissalla nurkan takana. Kaapokin kerää aina meikän päivystysaikaan virtaa että jaksaa sit taas lähteä pitemmälle lenkille kun päivystys loppuu. Ostettiin me vaimon kans kotio sellanen crosstrainer vempain millä sitten vimputellaan vuoronperään, se on se ainut kuntolaite punttisalin lisäksi mitä voi päivystysaikaan tehdä.
Loma-aika olikin ollut aika vilkas keikkarintamalla niinkuin mainitsinkin jo, nyt on meillä hälytyksiä ollut suhteellisen paljon entisiin vuosiin verrattuna ja saa nähdä miiten on jatkon kanssa. Siinä mielessä harvinainen vuosi että ensivastehälytyksiä on tähän mennessä ollut palopuolen keikkoja vähemmän kun ne ovat yleensä olleet toisinpäin. Mutta kai se säästökuuri on purrut siihenkin että ei evyä enää hälytetä niin herkästi kuin ennen. Sunnuntaina piti jo ottaa varaslähtö töihin kun lähdin rakennuspalokeikalle mukaan. Omakotitalon ullakko oli syttynyt palamaan jostakin syystä, ilmeisesti salaman sytyttämänä. Kerettiin hätiin ettei palanut koko torppa vaan ullakkotilat kärsi palosta ja meidän työskentelystä.
Että näin taas tällä kertaa....

Kommentit