Ikää tulee, olenko valmis........!

Niin, ei kai sitä ikinä ole valmis vanhenemaan tai en usko että kukaan sitä koskaan suoraan myöntäisi. Mutta tosiasia on että vuosia kertyy mittariin tasaseen tahtiin ja se on vaan hyväksyttävä. Mulla ei ole ollu koskaan mitään ikäkriisiä eikä tule olemaankaan vaikka siitä joskus leikilläni sanonkin, tunnen olevani "ikinuori" ja sillä tunteella on hyvä mennä eteenpäin. Vuosien kertyminen ei näy vielä oikein missään ja toivottavasti ei tule näkymäänkään, sillä halluan pitää itseni kunnossa vielä ainakin saman verran mitä on tähän asti kertynyt. Eilen juhlistettiin Tainan kanssa synttäreitä syömällä hyvin ja illalla juomalla skumppaa.
Töissä menee hyvin mutta menköön, en valita. Keikkarintamalla on ollut tosi hiljaista mutta kuten mestari sanoo tilastoilla on tapana täyttyä aikanaan. No kun ei ole keikkoja niin ihmisillä menee vaan hyvin mikä on ihan hyvä. Nyt on siis aikaa pitää pojille Ouluntestiä. Aloitin testaukset viimeviikolla ja kaikki pitäisi testata maaliskuun loppuun mennessä. Sitten nähdään montako savusukeltajaa meille enää jää.......=)
Kevättä kohden mennään ja se näkyy koulutustilastoissa, rupeaa olemaan kaikennäköistä koulutusta ja koulutettavaa ettei kohta muuta ennätä tekemäänkään. Palotarkastuksetkin pitäis kohta päästä alkamaan tälle vuodelle, että ei tässä jouda jouten olemaan eikä laakereilla lepäämään.
Viikonloppuna poltetaan talo harjoitustyönä. Siitä on tulossa oikein mediatapahtuma kun sinne tulee niin paljon porukkaa mutta jääpähän enemmän aikaa makkaranpaistolle sitten....=)

Tämmöstä taas tällä kertaa, näkymisiin ja kuulumisiin.

Kommentit