Päivystystä!

Jälleen kerran alkoi viikon päivystysputki eilen perjantaina ja ensiviikko pitäis jaksaa päivystellä. Eilen alkoi heti tapahtumaan kun tuli eläimenpelastus keikka, koira oli pudonnut jäihin ja se käytiin nostamassa sieltä ylös ja vietiin sisälle lämmittelemään. Koiruus oli varsin tyytyväisen näköinen kun pääsi avannosta ylös ei pistänyt yhtään vastaan vaan tuli heti kohti ja antoi ottaa kiinni, aika kohmeessa oli kyllä. No sitten vähän myöhemmin tuli liikenneonnettomuus tieltä suistuminen ja en ihmettele yhtään kun tie oli todella liukas ja hiekasta ei ollut tietoakaan. Nyt on sit saanu olla tähän asti rauhassa ja toivottavasti saisi ollakkin ainakin senverran että kerkiäis saunassa käymään iltasella...:-)
Viimeistä viikonloppua vietetään tässä kämpässä kun muutan kuun lopussa pois ja viimeisen viikonlopun olen Tampereella kultsin luona. Pitää sinne taas kuskata tavaraa mitä autoon mahtuu ja loppuja sitten haetaan Tainan kanssa myöhemmin. Joulukuussa olisi vielä kaksiviikkoa päivystystä eli loput kaksi viikkoa mitä on töitä jäljellä ja se menee asustaessa paloasemalla. hyvä se on sielläkin olla varsinkin kun keikan tullen ei tarvii rueta autoa putsaamaan ja pakkasessa käynnistelemään...:-)
Mutta nyt ruoan laittoon ja odottelemaan tietoa Tampereen suunnasta kun Taina on sovittelemassa hääpukuja että mitä on ollut niistä mieltä.

Kommentit