Loman loppuja!

Niin se rupeaisi lomakin lähenemään loppuaan! kaikki loppuu aikanaan, mutta onneksi maaliskuussa on taas tiedossa samanpituinen lomapätkä kuin nytkin, eli puolitoista viikkoa. Kyllähän tuota tuli tehtyä vaikka mitä, paitsi otettua rennosti, mikä lienee loman tarkoitus alunperin ollut. Noo ihan sama kun ei tarvii töissä olla. Ei siinä ettenkö töistäni tykkäisi, päinvastoin mutta on se mukavaa olla vapaalla ajattelematta töitä ollenkaan.
On tullu käytyä hiihtelemässä ja muuten kuntoiltua ja tulipa käytyä Tampereellakin tai oikeastaan lempäälässä.
Huomenna sitä pitäis sitten sinne työrintamalle taas suunnata, voin vain kuvitella mikä määrä sähköpostia odottaa lukemistaan työkoneella. On varmaan tullu tässä puolentoista viikon aikana muutama uusi toimintatapa ja asia mitä pitää heti alkaa toteuttaa. Sitähän se on näin alkuvuodesta aina, uusia tuulia puhaltelee vähän sinne sun tänne.

Se sitten alkaisi MM-hiihdotkin huomenna! Tietää mitä töissä tekee! =) No töitähän siellä tehdään, mutta kyllä siinä töllö on koko ajan auki että saa väliaika tietoja seurata. Saattaa siinä vähän kaffetunti joskus pidentyä jos Suomalaiset ovat pärjäämässä hyvin.

Mutta nyt telkun ääreen kattelemaan Sydämen asialla.

Näkemisiin ja kuulemisiin!

Kommentit