Lentopalloilua ja Rakennuspaloa!

Tuli sunnuntaina käytyä pelaamassa lentopalloa taas pitkästä aikaa. Itse asiassa oli jo toinen kerta ja edellisestä kerrasta on vielä muistona kunnon mustelmat käsivarsissa. Ei ole vielä kädet tottuneet koviin lyönteihin, mutta eiköhän ne siitä pikkuhiljaa ala tottua siihen kun antaa niille siedätyshoitoa =)
Noo siinä sitä oltiin pelattu jo reilu tunnin verran kun rupesi Virve tilkuttamaan kentän laidalla kutsuvalla äänellä ja siinä parin kaverin kanssa katottiin että keskisuurta rakennuspaloa pukkaa. No eikun pikavauhtia kohti paloasemaa ja kattomaan paljonko porukkaa saadaan kasaan. Kymmenkunta miestä tuli paikalle ja nokka kohti palopaikkaa. Siellä sitten odotti iso kaksikerroksinen talo täyden palamisen vaiheessa että eipä ollu enää hirveetä kiirettä sen suhteen. Siinä sitten pistettiin vesileikit pystyyn reilussa kymmenen asteen pakkasessa, joka kiristyi koko ajan yötä myöten. Aamuyön tunteina kun palo oli saatu hallintaan ja suurimmaksi osaksi sammutettua, niin letkut ja suihkuputket alkoivat jäätyä. Niitten kanssa kun oli aikamme vehdattu, niin irtoruisku rannassa sanoi työsopimuksen irti ja eikun hakemaan asemalta toista pumppua. Sen vuoksi jouduttiin olemaan aamuun asti sammuttelemassa pesäkkeitä ja taistelemaan jäätyvien suihkuputkien kanssa. Homma kun oli ohitse ja lähdettiin ajelemaan kohti asemaa, niin ihmeteltiin yhdessä tienristeyksessä että miksi poliisiauto on keskellä tietä ja yksi auto tienlaidassa ja toinen keskellä pahaa mutkaa keskellä tietä, hätävilkut päällä. Pysähdyttiin kyselemään polliisilta että mitä on tapahtunut ja että voidaanko olla avuksi. selvisi että jostakin kuorma-autosta oli pudonnut rengas keskelle tietä ja hätävilkut päällä oleva pakettiauto oli törmännyt siihen. Autosta oli eturengas vääntynyt sivuun ja vetoakseli irronnut ja öljyt pitkin tietä. No öljylle ei voinut mitään se oli imeytynyt ja jäätynyt tiehen, mutta poliisit pyyti apua renkaan nostamisessa takaisin tielle, kun oli törmäyksen johdosta lentänyt ojan pohjalle. Siinä sitten hilattiin se sieltä ylös ja nostettiin   porukassa maijan takakonttiin hyvään säilöön =)
Siinä vaiheessa rupesi olemaan jo aika väsynyt ja voimaton olo, paleltikin jonkin verran kun joutui lähtemään hikisenä pakkaseen ja siellä heilumaan tuntitolkulla.
Kotosalla olin puoli kuuden aikaan ja kahdeksaan takaisin töihin, että ne siitä unista.
Mutta tällaista tällä kertaa, saipahan itsekkin olla välillä letkun varressa ettei tarvii aina olla kessuna.

Kommentit