Talvi tulee, oletko valmis!

Niin se vaan talvi tekee tuloaan. Maa on jo hieman valkea kun illalla sateli pientä lumen härmää ja lämpötilakin on jo pakkasen puolella. Nyt rupeaa olemaan jo aika vaihtaa talvirenkaat alle, ettei pääse taas talvi yllättämään niin kuin yleensä käy aika suurelle määrälle ihmisiä. Itse en ole vielä talvikiekkoja vaihtanut mutta tällä viikolla se tapahtuu. Ei ole tuota ajoa niin paljon että olisi vielä ollut nastoille tarvetta. Mutta parempi aikaisin kuin liian myöhään ettei taas päästä lehtien otsikoihin.  Ennemmin sitä ostelee nastarenkaita, kuin menettää ihmishenkiä!
Venekkin pitäisi taas nostella telakalle, ettei käy perinteisesti, että hakataan se irti jäistä hampaat irvessä ja koetetaan saada trailerin päälle jäisestä rannasta. Mutta niin siinä on vaan useimmiten käynyt, kun on yritetty pitää viimeiseen asti sitä vesillä.
Huomenna pitäis lähteä heti aamusta liukastelemaan Suonenjoelle palaveriin. Tuleepahan nähtyä taas työkavereita muilta asemilta.
Palokuntanuorten toiminta meinasi loppua kokonaan, mutta onneksi saatiin uudet vetäjät ja homma taas toimimaan siltä osin. Torstaina olisi nuorten eka kokoontuminen tänä syksynä ja saa nähdä montako mukaan ilmaantuu. Toivotaan että tulisi sellainen mukava määrä, että saataisiin mukava porukka kasaan ja että kaikilla olisi mukavaa.
Vaalitkin lähestyy loppuaan ja tulevana viikonloppuna nähdään, millainen valtuusto saadaan kasaan. Tuloksia jännitellessä ja lunta odotellessa!

Kommentit

Unknown sanoi…
Tänään piti kitkat laittaa alle, kun näyttää niin talviselta ja huomenna täytyisi lähteä antamaan ääni jollekin Kuopion ehdokkaalle. Venekin tuli siinä sivussa laitettua talviteloille. Aamulla saattaa olla Nilakka kylän kohdalta jäässä. Saa nähdä. Ensiviikolle ennuste lupaili lämpöasteita. Vaalimenestystä !