Lomaaaaa!

Vihdoin se vapauttava tieto tuli, mun lomat on hyväksytty ja jään lomalle perjantaina 1. kesäkuuta! Sitten olenkin lomilla juhannukseen asti ja aloitan sitten heti päivystyksen. Onhan tässä ollu kaikenlaista tekemistä töissä, kun on saanut luetella kaikki mönjät, purkit ja kemikaalit mitä hyllystä löytyy kansioihin ja tehdä niistä käyttöturvallisuustiedotteet asemalle kaikkien luettavaksi. Toinen homma oli vaarojen ja haittojen selvittäminen asemalla, että mitä riskejä ja puutteita sieltä löytyy. No löytyihän sieltä kaikkea pientä ja nyt niitä pitäisi rueta pistämään kuntoon, mutta sitten vasta loman jälkeen. Huominen vielä töissä ja sitten saa heittää työasiat mielestään vähäksi aikaa. Onneksi saatiin asemalle noheva kesämies joka hoitaa asemaa ja asioita meikän loman aikana.
Nyt on siis hyvää aikaa istuskella satamassa hyvällä pitsalla ja ehkä siemaista parit huurteisetkin. No ei siellä kyllä jouda koko aikaa istuskelemaan, kun on vielä se yhden makkarin remontti kesken ja olisi noita puuhommiakin vielä vähän rästissä. Mutta ei pidä hötkyillä, kaikki aikanaan ja katotaan mitä keretään tekemään.
Nyt eikun odottelemaan sitä kesää, jonka olisi pitänyt jo tulla mutta eipä ole vielä näkyny. Lupailee vielä tänne suuntaan jopa hallan vaaraa. Mutta kaippa tuo joskus lämpiää sen verran edes että kärsii käyvä sinne ahon laitaan ilman paitaa. '
Kesää odotellessa......

Kommentit