Ikean avajaiset!

Tulipa käytyä tänään Kuopion ikean ennakko avajaisissa. Porukkaa siellä oli, mutta ei loppuunsa mitenkään hirveästi, parkkipaikkakin löytyi helposti. Onhan se iso pulju ja paljon siellä on kaikenlaista nähtävää. Aina sieltä jotakin pientä matkaan lähtee, niinkuin tälläkin kertaa. Jalat ja selän siellä saa kipeäksi kun joutuu kävelemään ja seisoskelemaan paljon, ei viittiny koenukkua niitä sänkyjä siellä, vaikkakin ne näytti kyllä pirun hyviltä ja mukavilta. Oli siellä yksi työntekijä joka makoili sängyllä, vai sohvako lie ollu mutta kuitenkin hyvän työn oli siksi päiväksi saanut.
Piti ihan ottaa tämä päivä vapaaksi sen takia että pääsee sinne avajaisiin tai rouvaa minä ajattelin, enhän minä nyt itteni takia sinne olisi lähtenyt...;-)
Pitäis taas parin päivän päästä aloittaa väijykin. Perjantaiksi oli luvannut säätiedotus ihan hellelukemia, että kiva on olla töissä silloin. Pitää varmaan lähteä järvelle testailemaan palokunnan venettä :-)
Metsäpalovaroitus pärähtää päälle viikonloppuna Savossa jos keli jatkuu kuivana, että olokeepa varuillanne tulien kanssa. Ja muistakee pelastusliivit kun lähette vesille.
Mutta eipä muuta kuin hyvvee loppuviikkova.

Kommentit