Arkisia askareita!

Kevät on tullut ja kevät työt sen mukana. Pihaa on laiteltu ja istutuksia raakattu rankalla kädellä. Kymmenkunta marjapuskaa sai lähdön ja muutama kukkapenkki kokee kohta saman kohtalon. On minussa siis vähän viherpeukaloa tai enemmänkin multasormea kun revin niitä irti. =)
Vielä pitäisi ajella kasvimaa ja irtirevittyjen marjapensaiden kohdalta puutarhajyrsimellä, että saisi kuohkean maan ja voisi istuttaa jotakin kasviksia tilalle. Lunta oli vielä etupihalla iso läjä, joka ei ole sulanut millään. Kävin levittelemässä sen tänään pitkin nurmikkoa että sulaisi nopeammin pois. Oli se vielä aika jäässä keskeltä.
Päivystystä riittää edelleen, tämä viikko pitäisi vielä kyttäillä ja sitten pääsisi kunnolla pihatöidenkin pariin. Sisätiloissakin riittää puuhastelua, kun aloitettiin yhdessä makuuhuoneessa remppaa. Tapetit revitään pois ja sen jälkeen maalataan seinät uuteen uskoon. Muuten menee hyvin, mutta tapetit ei ole yhteistyöhaluisia, kun eivät meinaa irrota sitten millään. Mutta usko, toivo ja muutama kirosana, niin kyllä sillä lähtee pieni läntti kerrallaan. =)
Keikkarintamalla on pientä elpymisen merkkiä, nyt on ollu muutama keikka vähän ajan sisään, että nähtäväksi jää mitä tästä eteenpäin. Muualla ajelevat jo ruohikkopalojen ja maastopalojen perässä, mutta niitä ei ole vielä meillä ollut. Eilen käytiin viimeksi rakennuspalokeikalla, joka oli todellisuudessa käryn haistelua, että mistä se on tullut. No syykin lopulta löytyi, kärähtäneestä loistevalaisimesta.
Vene on edelleen telakalla, koska ei ole saatu sitä vielä kuntoon. Pientä laittoa siinä on, kun saisi vaan osat siihen. Mutta eihän niitä tietenkään löydy näiltä main ja liekö koko suomessa. Mutta toivoa sopii että vesi lämpenee äkkiä, että tarettaisiin edes uimalla menemään tarvittaessa.
Mutta niitä lämpimämpiä kelejä ja sataman aukeamista odotellessa.

Kommentit