FireFit testausta!

Tuli sitten käytyä Keiteleellä polkemassa polkupyöräergotesti! Rankkaa puuhaa ja hikistä hommaa, mutta läpi meni vaikka tiukkaa teki. On siinä kehitetty ihmiselle oikea rääkkäyskokemus. Eipä siinä oikeastaan muuta rääkkiä ole kuin jaloille, jalat ovat maitohapoilla sen jälkeen ja tunne on kuin kahdella puu pökkelöllä yrittäisi kävellä sen jälkeen.
Testi on vähän rankempi kuin aiemmin vanhemmalla mallilla tehtynä. Aika on pitempi ja tasoja enempi ja nekin vaihtelee polkijan mukaan. Mutta pääasia on että läpi meni, saa huokaista helpotuksesta sen suhteen.
Vielä alkuvuodesta kun tekee Ouluntestin ja lihaskuntotestin niin olisi kaikki testit plakkarissa vähäksi aikaa.
Tänään olisi jouluruokailun aika paloaseman porukan kanssa. Mennään Säviän Juhlarantaan syömään itsemme täyteen, ettei kukaan kykene enää sen jälkeen lähtemään keikalle =)

Nyt kannattaa muistaa näin joulun seutuun siellä kotosalla, että kun ripustelette jouluvaloja ja muita valoja ja lisätunnelman tuojia, niin älkää rakennelko mitää jatkojohto viidakkoa! Jatkojohtohässäkkä saattaa ylikuormittua ja lämmetä liikaa ja aiheuttaa oikosulkuja jne. josta voi sitten syttyä pahimmassa tapauksessa tulipalokin. Ja kun kotoa poistutaan, sammutetaan kaikki valot ettei pääse tapahtumaan mitään odottamatonta. Pidetään maltti mukana ja nautitaan muuten kiireettömästä joulusta, joka toivon mukaan kaikilla olisi.
Avotulen kanssa on oltava myös varovainen ettei laita kynttilöitä ihan joka paikkaan ja joita myös sitten valvotaan niin kauan kuin ne palavat.

Hyvää Joulun odotusta!

Kommentit