Lomaaa!

Tässä ollaan oltu lomalla tämän viikkoa ja loppu lähestyy. Kyllä se tuo aika menee nopeasti. No onpahan tullut tehtyä rästihommia pois ja oltua ulkona paljon sen tiimoilta. Nyt sitten taas päivystelen tässä vaihteeksi. Tulihan tuota tehtyä puita ja haravoitua pihanmaata, mitä en ole ennen marraskuussa tehnytkään. Mutta kertahan se on ensimmäinenkin. Oli hyvät kelit ja kun samalla rakentelin vajan seinustalle puille suojakatosta, niin siinä samalla kun odotteli akkuporakoneen latausta välillä niin oli hyvä heilutella haravaa. Ja kun se talvi yllätti siinäkin touhussa, niin nyt on tontin takalaidalla iso kasa lehtiä. =) Ajellaan ne pois sitten keväällä tai jos tuo nyt ensiviikolla satelee sitä vettä ja lumet taas sulaa, niin miksikäs ei myös silloin vois niitä kuskata pois.
On se hyvä ollu olla taas vapaalla ja olla ajattelematta töitä, ensiviikolla niitä taas saa ajatella ihan urakalla.
Vaimokin aloitti työnteon äitiysloman jälkeen ja ajelee nyt Joensuussa asti töissä. Vajaan kahden viikon kuluttua työ muuttuu Kuopioon kun Joensuun hätäkeskus siirtyy silloin sinne. Sitten on taas oltava varpaillaan että toimiiko kaikki niin kuin ovatten suunnitelleet. Se tietää Kuopion häkelle alueen laajenemista ja uusien asioiden opettelemista. Noo, sitähän se on ollut koko tämä vuosi niin häken, pelastuspuolen kuin lanssienkin suhteen. Katotaan nyt mitä tuleman pittää.

Haloo Helsinki esiintyy parhaillaan täällä Pielaveden puustellin koululla. Toivotaan että on kuuntelijoita ollut että on kannattanut tulla tänne asti esintymään. Hyvin tänne ovat saaneet esiintyjiä hankituksi. On ollut mm. Chisu, Suvi Teräsniska, Cheek ja nyt tuo Haloo Helsinki. Nuorisotoimelle hatun noston arvoinen juttu!
Hyvin ajattelevat oman kylän nuoria ja tietysti samalla naapurikuntien kanssa.
Huomenna olisi sitten isänpäivä. Saa nähdä mitä sitä saa.........!

Kommentit